Sp+V+KrF

10 nov

De tre sentrumspartiene må snarest finne sammen i en tight valgkoallisjon, og rette blikket mot valget 2017. Ola Borten Moe er en glimrende Senterpartileder og statsministerkandidat. Knut Arild Hareide er en glimrende Kristelig Folkepartileder og statsministerkandidat. Venstre trenger muligens ny leder og statsministerkandidat. Ingen i opprykksskiktet. En ukjent ung Sponheim.

De tre sentrumspartiene stiller i 2017 som et alternativ til Ap/Sv og til H/FrP. Hovedsaken er maktspredning, både på institusjonelt nivå (flytt Staten ut av Oslo https://sentertanken.wordpress.com/2012/05/27/hello-world/), og på individuelt nivå: Gi offentlig ansatte fagarbeidere individuell makt og individuelt ansvar: helsearbeidere, utdanningsarbeidere, omsorgsarbeidere, førskolearbeidere. Flytt makten fra de uproduktive kontrollører til fagarbeiderne. Gi ansvaret tilbake til leger, sykepleiere, psykologer, lærere, professorer, førskolelærere, og la disse ledes på gulvet av demokratisk lokalvalgte kolleger (politikere).

Kampen mot Sentralmakten, New Public Management og det uproduktive byråkratiet er hovedsaken i 2017. Spre makten. Det er sentertanken.

Reklamer

Én kommentar to “Sp+V+KrF”

  1. sentertanken 10. november 2012 kl. 11:45 #

    Journalisten til sentrumspartiet før valget 2017: Vil dere støtte Ap/SV eller H/FrP?

    Sentrumspartiet: Kom tilbake og spør etter at du har spurt Ap/SV om hvem de vil støtte, H/FrP eller oss? Kom tilbake og spør etter at du har spurt H/FrP om hvem de vil støtte, Ap/SV eller oss?

    Journalisten: Jammen hvem vil DERE støtte?

    Sentrumspartiet: Hvem vil H/Frp støtte? Hvem vil Ap/SV støtte?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: